Handdoeken met rand inweving

Bij de uitvoering van de strandlakens of handdoeken met de rand inweving wordt tijdens het weven in de fabriek van de strandlakens of handdoeken uw logo in één of meerdere kleuren in de vlakke rand van de strandlakens of handdoeken geweven. Hierdoor hebben de strandlakens of handdoeken met een rand inweving (rand jacquard inweving) een luxe en unieke uitstraling, rechtstreeks vanaf de fabriek.

Overzichtfoto's van handdoeken ​met rand jacquard inweving

Hieronder zijn overzichtfoto's van strandlakens of handdoeken met een rand jacquard inweving weergegeven waarbij deze inweving in de fabriek wordt mee geweven. De grootte van de rand jacquard inweving heeft geen invloed op de prijs van de strandlakens of handdoeken . 

40

41

42

43

44

45

Detailfoto's handdoeken ​met reliëf jacquard inweving

Bij de rand inweving wordt uw logo in uw PMS kleuren in de rand van de handdoeken geweven. Uw logo is hierbij niet voelbaar in de strandlakens of handdoeken. De grootte van uw logo of tekst in de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs. U kunt de hoogte van de rand of randen in de strandlakens of handdoeken zelf bepalen tot een zekere hoogte. Graag adviseren wij u aan de hand van uw logo of tekst die u in de strandlakens of handdoeken wenst.

46

47

48

49

De strandlakens of handdoeken met een rand inweving hebben een “chique” uitstraling, met name als de voorzijde van de strandlakens of handdoeken niet in badstof maar in velours (geschoren badstof) worden uitgevoerd. 

De aangeraden kwaliteit voor de strandlakens en handdoeken met rand inweving is vanaf 450 gram per vierkante meter in badstof of 400 gr/m2 in velours. Hoe dikker de strandlakens en handdoeken worden genomen hoe luxer deze zijn en hoe langer deze meegaan. 

Minimale aantallen handdoeken met rand inweving

De minimale aantallen voor de strandlakens en handdoeken met overall inweving zijn:
strandlakens 100×200 cm: 100 stuks 
strandlakens 100×180 cm: 100 stuks 
strandlakens 90×180 cm: 100 stuks 
strandlakens 90×170 cm :100 stuks 
douchelakens 70×140 cm: 150 stuks 
handdoeken 50×100 cm: 275 stuks
keukendoeken 50x50 cm: 500 stuks
gastendoekjes 30×50 cm: 900 stuks
washandjes16x21 cm: 2000 stuks
of in overleg.

Film van de productie van handdoeken met rand jacquard inweving

Hieronder is een film te zien van de productie in de fabriek van strandlakens en handdoeken met een rand jacquard inweving. De rand jacquard inweving van de strandlakens of handdoeken kan tijdens de fabricage in de fabriek aan de onder- en aan de bovenzijde van de strandlakens of handdoeken worden ingeweven.

TOWELING
YOUR
IDEAS

contact us