Handdoeken bedrukken

Als u uw ontwerp full colour is dan is kunnen wij uw ontwerp op de strandlakens of handdoeken bedrukken. Uw logo of foto wordt dan wasvast in full colour digital geprint op de strandlakens of handdoeken over heel de oppervlakte van de strandlakens of handdoeken of op een deel daarvan. Uw ontwerp of foto wordt op de velourse zijde van de strandlakens of handdoeken bedrukt. Hierdoor hebben de strandlakens of handdoeken met een bedrukking een luxe en unieke uitstraling.

Overzichtfoto's van handdoeken ​met full colour ontwerp

Hieronder zijn overzichtfoto's van strandlakens of handdoeken met een full colour bedrukking (textielprint) weergegeven waarbij deze bedrukking wasvast wordt voorzien. De grootte van de bedrukking heeft geen invloed op de prijs van de strandlakens of handdoeken. 

50

51

52

53

54

55

Detailfoto's handdoeken ​met bedrukking

Hieronder zijn enkele detailfoto's weergegeven van strandlakens en handdoeken met een full colour bedrukking over het hele oppervlakte van de strandlakens of handdoeken. Uw logo wordt in uw kleuren op de strandlakens en handdoeken geprint. De grootte van uw logo of tekst op de strandlakens of handdoeken heeft geen invloed op de prijs. U kunt de gewenste grootte van uw logo op de strandlakens of handdoeken zelf bepalen. Graag adviseren wij u aan de hand van uw logo of tekst die u op de strandlakens of handdoeken wenst.

56

57

58

59

Er zijn twee mogelijkheden om uw foto wasvast over de hele oppervlakte op de strandlakens of handdoeken te voorzien:
1  sublimatie op 50% polyester / 50% katoen
2  full colour textiel printen op 100% katoen

Een alternatief is het bedrukken van uw logo op de rand van specialie strandlakens of handdoeken.
Deze techniek is sublimeren op de rand van de strandlakens of handdoeken.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw ontwerp en de gewenste levertijd. 

Minimale aantallen handdoeken bedrukken full colour 

De minimale aantallen voor de strandlakens en handdoeken met full colour bedrukking zijn:

Sublimatie op 50% polyester / 50% katoen
strandlakens bedrukken 100×180 cm: 25 stuks
douchelakens bedrukken 70×140 cm: 25 stuks
handdoeken bedrukken 50×100 cm: 25 stuks
of in overleg.

Full colour textielprinten op 100% katoen

strandlakens bedrukken 100×180 cm: 50 stuks
douchelakens bedrukken 70×140 cm: 100 stuks
handdoeken bedrukken 50×100 cm: 100 stuks
handdoeken bedrukken 30×130 cm: 100 stuks
handdoeken bedrukken 50×60 cm: 250 stuks
of in overleg.

SOFT TOUCH
TOWELS

contact us

Film van handdoeken bedrukken

Hieronder is een film te zien van het bedrukken / printen van handdoeken in de fabriek. Het bedrukken van strandlakens of handdoeken kan over de hele oppervlakte of een deel van de strandlakens of handdoeken. 

 Handdoeken bedrukken voor een Unieke Touch
Het bedrukken van handdoeken biedt een uitstekende mogelijkheid als promotioneel geschenk of voor de wederverkoop. Of het nu gaat om het toevoegen van je bedrijfslogo voor merkherkenning of het creëren van gepersonaliseerde geschenken, het bedrukken van handdoeken op maat opent een wereld van mogelijkheden.

Waarom Handdoeken Bedrukken?
Handdoeken bedrukken gaat verder dan alleen het uiterlijk. Het stelt je in staat om een statement te maken, of het nu gaat om het promoten van je bedrijf of het in de markt zetten van uw eigen merk. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om handdoeken te laten bedrukken:

Merkpromotie
Bedrijven kunnen hun logo, slogan of bedrijfsnaam op handdoeken laten bedrukken als onderdeel van hun marketingstrategie. Dit biedt een effectieve manier om merkbekendheid te vergroten, zowel binnen als buiten de bedrijfsomgeving.

Persoonlijke touch
Voor individuen biedt het bedrukken van handdoeken de mogelijkheid om een accent toe te voegen als cadeau voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of jubilea.

Teamspirit
Sportteams, clubs of verenigingen kunnen hun teamspirit versterken door handdoeken te bedrukken met teamlogo's of slogans. Dit draagt bij aan een gevoel van eenheid en trots binnen de groep.

Hoe proces van handdoeken bedrukken
Het proces van handdoeken bedrukken is afhakelijk van uw logo, tekst of foto. Konavo adviseerd u vrijblijvend over de beste mogelijkheid om handdoeken te bedrukken. Hieronder is een kort overzicht van het proces:

Ontwerpselectie
Kies het gewenste ontwerp, of het nu gaat om een bedrijfslogo, een afbeelding, tekst of een combinatie daarvan.

Materiaalkeuze 
Konavo adviseert op basis van het gewenste aantal handdoeken en uw afbeelding of tekst het materiaaltype. De handdoeken kunnen van katoen of een combinatie van katoen met polyester worden genomen om de handdoeken goed te kunnen bedrukken. Het kantoen in de handdoeken is voor de absorberende eigenschappen en zachtheid. Het eventueel toegepast polyester is voor de hechting van het ontwerp op de handdoeken zodat de handdoeken goed zijn te bedrukken.

Bedrukkingstechniek
Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken beschikbaar, waaronder zeefdruk, digitale druk, sublimatie en borduren. Konavo adviseerd u vrijblijvend wat voor uw aanvraag de beste optie is.

Konavo,  uw specialist voor handdoeken bedrukken
Handdoeken bedrukken met logo
Gepersonaliseerde handdoeken
Handdoeken laten bedrukken
Bedrukte badhanddoeken
Handdoeken met tekst bedrukken